zondag 23 februari 2014

Stampin Up demonstratrice

Vanaf 1 februari ben ik demonstratrice van Stampin Up geworden. In eerste instantie om met leuke korting de spulletjes aan te schaffen, maar hoop in de toekomst ook party's en workshops te gaan geven.

Jaren geleden heb ik een tijdje vanuit Amerika spulletjes besteld via een lieve demonstratrice, en met altijd veel plezier de spullen van Stampin Up gebruikt. Ik ben dan ook heel blij dat we nu in Nederland alles gewoon kunnen bestellen. Het leuke van Stampin Up vind ik dat alles zo mooi bij elkaar past, wat je ook gebruikt het past altijd.

Deze week ben ik eindelijk aan de slag gegaan met mijn nieuwe stempels en inkten en heb een setje kaarten gemaakt met de In Color 2013-2015. Dat zijn vijf nieuwe kleuren die voor twee jaar in de catalogus blijven staan. En deze passen zo goed bij elkaar, het zijn echt mijn favoriete kleuren. De gebruikte stempelsets zijn Petite Petals, Flowershop, Gorgeous Grunge, Six-Sided Sampler en de bijpassende ponsen. Teksten zijn van Four you en de hostessset Morning Meadow.
De komende tijd wil ik dit blog gaan aanpassen zodat er veel informatie van Stampin Up op komt te staan, maar ben daar helaas nog steeds niet echt handig in. Maar sowieso komen er wel steeds nieuwe voorbeelden op, dat lukt mij nog wel. 

Wil je graag een party of workshop bij je thuis, of wil je zonder creditkaart ook de leuke Stampin Up spullen bestellen kun je mij mailen op stampsinkandfun@yahoo.com Heb je wel een creditkaart en wil je zelf bestellen kan dat natuurlijk in mijn onlineshop op www.stampsinkandfun.stampinup.net Ook voor vragen, andere informatie of als je een catalogus wilt mag je mij altijd mailen. 

Tot 31 maart is het Sale-A-Bration, dus de meest leuke tijd om nieuwe stempels te bestellen. Je mag namelijk bij elke € 60,00 die je besteld een gratis item uit de Sale-A-Bration catalogus meebestellen. En bestel je meer dan € 350,00 dan mag jij buiten de Hostess credits van € 55,00 ook nog een extra € 35,00 uitzoeken. Wil je een Sale-A-Bration catalogus of Lente-Zomer catalogus ontvangen kun je mij ook mailen.

Vind je het ook leuk om scrapbooklayouts te zien, kun je veel voorbeelden vinden op mijn andere blog Y Mucho Más. Het blog wat ik al jaren heb.

Bedankt voor het kijken. 

Diana

2 opmerkingen:

stampingdutchgirl zei

Wow Diana, dit ziet er super goed uit zeg! Gaaf, die projectjes die je gemaakt hebt in dezelfde kleuren. Als ik dit zo zie, denk ik dat het je best gaat lukken allemaal. Daar ben ik van overtuigd!
liefs, Maaike

Eveline zei

Veel plezier met Stampin' Up!
Eveline.