dinsdag 22 april 2014

Allerlei nieuwtjes

Na een aantal keer ziek geweest te zijn wordt het wel tijd voor een blogberichtje. Ik heb de laatste nieuwtjes allemaal in 1 berichtje geplaatst, zo kan het volgende berichtje tenminste weer met leuke kaartjes of andere projecten. En eindelijk wat meer aan mijn blog gaan doen.

De hele maand april zijn er weekly deals, elke woensdag zijn er nieuwe. Dit zijn producten uit de bestaande catalogi die je in de betreffende  week met een leuke korting kunt aanschaffen. Meer hierover kun je vinden in mijn shop.Groot nieuws is ook dat Stampin' Up! een samenwerking is aangegaan met Becky Higgins voor een eigen Project Life lijn. In onderstaand filmpje kun je er meer over te weten komen.
En voorlopig het laatste nieuwtje. In Amerika zijn de lijsten met stempels en accessoires die er uit gaan bekend gemaakt. Het hoeven niet dezelfde lijsten te zijn die wij in Europa krijgen maar voor degene die daar erg nieuwsgierig naar zijn, op allerlei Amerikaanse blogs zijn ze te vinden. Zodra de Europese lijst bekend is zet ik hem op mijn blog. 

Veel plezier met alle nieuwtjes.

Diana
Geen opmerkingen: