woensdag 28 mei 2014

Nieuwe demonstratrice worden, en Hip Hip Hooray cardkit

Ben je al een tijdje aan het twijfelen of je ook Stampin Up demonstratrice wilt worden maar vind je de € 129 erg veel geld? Van 28 mei tot 30 juni kun je een starterkit bestellen voor €65 met een waarde van €70 aan producten. Plus dat je vanaf 1 juni kunt pre-orderen uit de nieuwe catalogus ( deze kun je al in je starterskit krijgen), en je kunt de nieuwe blendabilities bestellen.  Er zit geen enkel risico aan vast, bevalt het je niet heb je in ieder geval voor €70 leuke spulletjes en de komende vier maanden 20% korting op je bestellingen.
Dat was het zakelijke deel van dit berichtje. Nu nog wat leuks om te showen.


Ik ben aan de slag gegaan met de Hip Hip Hooray kit en heb een stapeltje kaarten gemaakt. Met wat extra lintjes, cardstock en geponste bloemen maar verder alleen spullen uit de kit. Het is een heel grote cardkit, want ik heb echt nog een berg spullen over. En zo heb je altijd een aantal kaarten op voorraad om op te sturen of weg te geven. 

Je kunt de cardkit bestellen op mijn site , hij is te vinden onder new arrivals 

Over een paar dagen komt de retired list, altijd spannend wat er blijft en wat er gaat. Maar er komen ook weer leuke, nieuwe dingen voor terug. 

Bedankt voor het kijken
Diana

Geen opmerkingen: